OBRADOVIĆ NA MUKAMA

Kakva pomutnja! Koronavirus ušao u svlačionicu Partizana uoči gostovanja na Višnjiku: Cijepljena nekolicina igrača Zadra, a što je s ostalima?

27.09.2021 u 12:33

Bionic
Reading

Regionalna košarkaška ABA liga još nije ni počela, a virus COVID 19 već pravi probleme

Večeras u 18 sati na otvaranju nove sezone regionalne košarkaške lige Partizan na Višnjiku gostuje kod Zadra (Arenasport 2, MAXtv)bez latvijskog reprezentativca Rodionsa Kurucsa kojem je redovno PCR testiranje pokazalo prisutnost COVID 19 virusa. Dogodilo se to po povratku momčadi Željka Obradovića u Beograd nakon pripremnog turnira odigranog u Ateni.

Ostatak momčadi i stručni stožer su testirani, svi se negativni pa će utakmica biti odigrana u predviđenom terminu.

'Nemamo informaciju o izostanku igrača Partizana zbog korone, obveza je Partizana o tome izvijestiti vodstvo ABA lige i to je sigurno ispoštovano. Što se tiče naše prevencije od neželjenih posljedica pandemije možemo potvrditi kako je plan cijepiti cijelu momčad, a za sada je to učinilo nekoliko igrača', pojasnio je glasnogovornik KK Zadar Josip Begonja.

Zadrani utakmicu dočekuju nakon iznenađujuđeg poraza u 2. kolu HT Premijer lige na gostovanju kod Škrljeva.

'Koliko god sam se trudio objasniti igračima da ne razmišljaju o Partizanu tijekom utakmice sa Škrljevom nisu to prihvatili. Bili su mislima negdje drugde. Prihvaćam odgovornost za poraz. Što se tiče večerašnje utakmice protivnik nam je vrhunska ekipi koja je posložena za ostvarivanje najviših ciljeva. Vođeni su možda najboljim europskim trenerom u povijesti, Željkom Obradovićem. Poseban će biti osjećaj i gušt igrati protiv njih', izjavio je trener Zadra Ivan Perinčić.