NOVI TRIJUMF GORANA

Kakva meč lopta: Ivanišević stvarno imao sreće!

10.12.2015 u 16:19

Bionic
Reading

U sklopu IPTL lige Goran Ivanišević u New Delhiju je ove srijede upisao još jednu pobjedu u konkurenciji veterana, 6:4 protiv Thomasa Enquista. Imao je i malo sreće u posljednjom poenu susreta...

Legendarni hrvatski tenisač imao je tijekom ljeta 1995. godine čak četiri poraza u nizu protiv Enqiusta i u službenim mečevima ima negativni omjer 3-5, no u veteranskoj konkurenciji Ivanišević je trenutno bolji.

Ovog četvrtka u New Delhiju igrali su set u sklopu IPTL lige i susreta UAE Royalsa i Japan Warriorsa i naš je tenisač izašao kao pobjednik.

Enquist nije bio u stanju krotiti i dalje neugodne Goranove servise, a onda je kod 4:5 izgubio servis i to na neobičan način. Na meč loptu Ivanišević je pogodio vrh mreže, prevario Šveđanina koji je uspio prebaciti lopticu na drugu stranu, ali se pritom 'upecao' i sudac je prekinuo poen te ga dodijelio našem igraču.

Tako je nakon Safina Ivanišević sredio još jednog starog rivala, no na kraju je pobjeda pripala protivnicima, Japan Warriorsima za koji je Mirjana Lučić u mješovitom paru s Herbertom ostvarila ključnu pobjedu. Marin Čilić koji je jedan od UAE Royalsa nije izlazio na teren...