MADRID POLAKO LOVI PANIKA

Kako će završiti 'utrka s vremenom' Luke Modrića? Navijači se samo mogu moliti...

27.02.2018 u 20:39

Bionic
Reading

Luka Modrić propustio je još jednu utakmicu za madridski Real, a njegova ozljeda s razlogom izaziva veliku zabrinutost, jer je pred 'kraljevskim klubom' super važna utakmica u Ligi prvaka

Hrvatski kapetan je tijekom karijere imao dosta ozljeda, a neke su ga izvan terena držale dulje nego što se mislilo. I zato u Madridu 'pušu na hladno'. Na Santiago Bernabeu su svjesni koliko im znači Luka Modrić kada je zdrav i spreman pa navijači aktualnog europskog i španjolskog prvaka s nestrpljenjem čekaju bilo kakve informacije u vezi povratka našeg reprezentativca.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Modrić je prvo propustio ogled protiv Betisa (odmor), a zbog spomenutog problema sa zadnjom ložom nije ga bilo ni protiv Leganesa i Alavesa, kao ni u utorak u susretu sa Espanyolom. Trener Zinedine Zidane ne želi žuriti s njegovim povratkom, jer su takva istegnuća uvijek nezgodna, i ako se ne tretiraju na pravi način, i ukoliko se nogometaš prerano vrati u akciju, sve može biti puno gore.

Osim Modrića u rukama liječničke službe su još Marcelo, Vallejo i Kroos.

'Nakon srijede ćemo vidjeti kakva je situacija s njima. Želimo ih vratiti u momčad što prije, no problem je u tome što se meni ne sviđa pritiskati igrače. Trebamo biti oprezni, oni se pripremaju po odvojenom programu i rade specifične vježbe', pričao je francuski strateg te dodao:

'Sada je na liječnicima i samim igračima da kažu mogu li početi igrati.'

I tako Modrić i dalje radi po posebnom programu, a navijače s pravom polako lovi panika i mogu se samo moliti da se ipak naš majstor zaliječi. Naime, Real u subotu (3. ožujka) igra s Getafeom što ni nije više toliko važno za 'kraljeve', jer je jasno da španjolski naslov ne mogu obraniti odnosno uhvatiti Barcelonu, ali je zato odmah iza toga uzvratni okršaj u osmini finala Lige prvaka s PSG-om (6. ožujka).

To je jedino natjecanje u kojem je Real još 'živ' i može spasiti sezonu, ali treba preživjeti gostovanje na Parku Prinčeva iako Real ima 3:1 iz prvog susreta. Bez Modrića bit će to teže sačuvati.