nudi mu brda i doline

Abramovič čini sve kako bi pokvario planove Real Madridu i zadržao svoju zvijezdu

27.02.2018 u 15:47

Bionic
Reading

Chelsea svom najboljem igraču Edenu Hazardu (27) nudi novi ugovor. Prema pisanju engleskih medija belgijski bi veznjak na godinu trebao zarađivati čak 17 milijuna eura! No, pitanje je hoće li pristati jer već ovog ljeta u svojim ga redovima želi madridski Real. A taj se poziv ne odbija...

Nogometni klub Chelsea i njegov vlasnik Roman Abramovič na sve moguće načine želi zadržati svog najboljeg igrača Edena Hazarda. Zato su mu 'bluesi' ponudili novi ugovor prema kojem bi imao tjednu plaću od oko 340.000 eura, tj. oko 17 milijuna eura na godinu.

Uz Roberta Lewandowskog, napadača Bayerna i Thibauta Courtoisa, golmana Chelseaja, Hazard se spominje kao velika želja Real Madrida u nadolazećem ljetnom prelaznom roku. No, klub sa Stamford Bridgea želi zadržati i svog golmana i ofenzivnog veznjaka, koji su ključni igrači momčadi Antonija Contea.

Hazard ima važeći ugovor s Chelseajem koji traje do ljeta 2020. godine. Njegova vrijednost procijenjena je na oko 230 milijuna eura, ali ga Roman Abramovič želi zadržati tako što će mu ponuditi novi, puno izdašniji ugovor.

  • +5
Premier liga, Manchester United - Chelsea Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hazard je u Chelsea stigao 2012. godine iz francuskog Lillea, gdje je počeo profesionalnu karijeru. Za 'bluese' je odigrao 286 utakmica i zabio 87 golova. U dresu Belgije nastupio je 82 puta uz 21 gol. Hazard stalno ističe kako mu je lijepo u Chelseaju, ali u klubu sa Stamford Bridgea vjeruju da je bogatiji ugovor najbolji argument kojim mogu uvjeriti belgijskog veznjaka da ostane u plavom dresu...