dotaknuo se Wengera

Kako će Arsenalovi navijači protumačiti ove Özilove riječi?

14.04.2017 u 16:48

Bionic
Reading

Nijemac Mesut Özil, koji je od ljeta 2013. na Emiratesu, stao je u obranu Arsenea Wengera, čovjeka koji već 20 godina vodi momčad Arsenala

Rezultati koje Arsenal ove sezone bilježi su ispod očekivanja i navijači su Francuzu Arseneu Wengeru okrenuli palac dolje.

Sve je više onih koji žele da Wenger napusti 'topnike', ali kako već nekoliko godina slušamo slične najave, taj se izgon možda i ne dogodi.

Tim prije što su se neki od glavnih igrača, poput 28-godišnjeg Özila stali na njegovu stranu.

'Kao igrač ne možete birati trenera. Uvijek sam govorio da je Wenger glavni razlog zbog čega sam došao ovdje. On je ovdje 20 godina, dao je puno ovom klubu i zaslužuje veliko poštovanje zbog svega što je ostvario', kazao je Özil.

Dio kritika upućen je i njemu.

'Ne obraćam pažnju što stručnjaci govore, jer ne promatraju moju ukupnu statistiku. Možda moj stil igre ponekad djeluje da ne dajem sve od sebe, ali to je moj govor tijela, takav sam uvijek bio i neću se mijenjati. Uvijek dajem maksimum. Nekada kada ne ide sve kako treba, naravno da ću izbaciti frustraciju iz sebe, ali to je normalno', poručio je igrač koji je tijekom karijere igrao i za Schalke, Werder te madridski Real.