za sve je kriv jose mourinho

Kakav šok za hrvatskog trenera; Srbin koji je kapetan momčadi zabio mu je 'nož u leđa' i poručio: Ne računaj više na mene...

13.08.2022 u 14:37

Bionic
Reading

Trener Torina, hrvatski stručnjak Ivan Jurić, doživio je totalni šok uoči današnje utakmice 1. kola nove sezone Serie A. 'Bikovi' večeras od 20.45 sati gostuju kod novog prvoligaša Monze, ali strašno oslabljeni jer u momčadi neće biti kapetana, srpskog reprezentativca Saše Lukića (26)

Problemima za Ivana Jurića na klupi Torina kao da nema kraja. Hrvatski trener cijelog je ljeta pokušavao posložiti momčad za novu sezonu, a u tome mu je na sve načine posao otežavao predsjednik Urbano Cairo koji jednostavno ne želi uložiti novac u pojačanja.

Zbog toga se Jurić na pripremama čak i fizički sukobio sa sportskim direktorom Davideom Vagnatijem, a sad je naš trener doživio novi šok.

Talijanski mediji tvrde kako ga je u petak navečer kapetan momčadi, srpski reprezentativac Saša Lukić (26) nazvao te mu poručio da više ne računa na njega! Lukić je odbio putovati na današnje gostovanje u 1. kolu nove sezone Serie A kod Monze jer želi napustiti momčad Torina!

'Saša Lukić je nazvao trenera i rekao mu da uopće nije ljutit na njega, samo mu je poručio da na njega više ne računa. Nema ljutnje niti prema jednom suigraču, već jednostavno više ne može slušati stalna obećanja predsjednika Urbana Caira o tome kako će mu ponuditi novi ugovor. Nisu mu to učinili, a obećali su...', potvrdili su za Tuttosport neki od svjedoka ove neugodne situacije.

Lukić je u Torinu od 2016. godine i do sada je za 'bikove' odigrao 146 utakmica te zabio 12 golova. Jedan je od malobrojnih koji je ovog ljeta ipak ostao u momčadi, ali čini se da ni on neće još dugo. Naime, za njega je otvoreni interes pokazala Roma, Jose Mourinho srpskog bi veznjaka, koji je i kapetan Torina, vrlo rado vidio na Olimpicu.

U međuvremenu je Torino registrirao našeg reprezentativca Nikolu Vlašića koji je iz West Hama stigao na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora. No, s obzirom na 'štedljivog' predsjednika Caira i to je pod velikim znakom pitanja...