Nesretni Dybala

Kakav šok za Argentinu; jedan od nositelja igre teško se ozlijedio, a ako je vjerovati Mourinhu propušta Svjetsko prvenstvo!

10.10.2022 u 13:30

Bionic
Reading

Brzo se do Argentine proširila vijest kako je Paulo Dybala zadobio tešku ozljedu zbog koje će gotovo sigurno propustiti Svjetsko prvenstvo u Katru

Ono što zvuči bizarno i pomalo nevjerojatno jest činjenica kako se Paulo Dybala ozlijedio prilikom izvođenja kaznenog udarca. Naime, zabio je pobjednički gol iz penala protiv Leccea, ali se tom prilikom i nesretno ozlijedio jer se odmah s grčem na licu uhvatio za butni mišić.

Naravno, odmah je izašao iz igre i zaplakao jer je očito postao vrlo brzo postao svjestan što mu se dogodilo. Sigurno mu je kroz glavu prošlo i Svjetsko prvenstvo u Katru…

Odmah nakon utakmice trener Rome Jose Mourinho je o ozljedi Dybale kratko rekao:

'Silno sam tužan… Mislim da je jako, jako loše stanje. Nisam liječnik, ali iz iskustva mogu reći da je u pitanju teška ozljeda i mislim da Paulo neće zaigrati do kraja ove godine', šokirao je mnoge svojim riječima Mourinho.

Koliko je ozljeda zaista teška znat će se za nekoliko dana, ali se zato već dugo zna kako Argentina prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igra 22. studenoga kada im je protivnik Saudijska Arabija.

Do te utakmice ostalo je svega šest tjedana, a ako je riječ o malo ozbiljnijom ozljedi jasno je kako Dybala neće moći pomoći Messiju i društvu da napadne titulu prvaka svijeta.