OPET SE PONOVILO

Kakav Ronaldo, on je čovjek odluke Reala kad je bitno!

21.12.2014 u 09:22

Bionic
Reading

Kao i u ovogodišnjem finalu Lige prvaka, Sergio Ramos ponovo je bio taj u subotu protiv San Lorenza koji je zabio pogodak i trasirao put Realu prema tituli klupskog prvaka svijeta...

Real nastavlja svoju silovitu seriju. Došao je protiv San Lorenza do 22. pobjede u nizu, osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo te ga pridodao Kupu Kralja, Ligi prvaka i europskom Superkupu, ranijim trofejima ove godine.

Očekivalo se da će Cristiano Ronaldo, čovjek koji je u Primeri već zabio 25 u novoj sezoni, biti taj koji će blistati na prvenstvu kontinentalnih prvaka, ali nije se dogodilo. Nije zabio niti u polufinalu niti u finalu, no kad je bilo najvažnije, Real je ponovo dobio heroja u Sergiju Ramosu. U finalu Lige prvaka njegov gol u posljednjim minutama spasio je 'kraljeve' protiv Atletica, a sada je ponovo glavom zabio prvi pogodak na utakmici protiv San Lorenza, da bi Argentince zatim Bale dotukao u drugom dijelu.

'Riskirao samo ovim nastupom, jer sam ozlijeđen, ali nisam htio propustiti finale. Zaslužio sam ovu bol,' izjavio je Sergio Ramos nakon susreta pa dodao:

'Bio je to poseban dan za sve navijače Reala. Titula je plod rada i žrtve, jako sam sretan zbog toga. Ovo je bila nezaboravna godina.'

'Kad imaš sreću zabijati, osjećaš se malo veći. Međutim, važan je kolektiv i on je imao jasnu ideju na terenu od prve minute prošle sezone,' zaključio je jedan od najboljih braniča svijeta.