kinezi pristali

Kakav poklon za Bad Blue Boyse; Arijan Ademi vraća se u Dinamo, gotovo je!

08.09.2023 u 15:40

Bionic
Reading

Arijan Ademi vraća se u Dinamo! Legendarni kapetan vratio se među Modre posljednjeg dana prijelaznog roka

Kako pišu Sportske novosti Arijan Ademi definitivno se vraća se u Dinamo. Obzirom na promet igrača u Maksimirskoj svakako je upravo legendarni kapetan Ademi najveće pojačanje Modrih tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Tu vijest, koja će sigurno razveseliti navijače Dinama, a pogotovo Bad Blue Boyse čiji je miljenik. Danima se pisalo o tome a ovakav rasplet najavio je i Ademijev menadžer Nikky Vuksan uz naglasak kako su 'posao završili čelnici Dinama'.

Naime, prije nego je sve završilo naglasio je kako je 'situacija je bila vrlo kompleksna jer je Ademi imao ugovor do 31. prosinca 2025. s klubom iz Kine Beijing Gouanom.'

'Nemam namjeru vraćati se u Kinu!', poručio je Ademi čime je jasno dao do znanja - što želi.

Podsjetimo, u ožujku 2023. Arijan Ademi potpisao je trogodišnji ugovor s Beijing Gouanom, a Dinamo je za kapetana dobio milijun eura odštete. Puno manje nego su neki klubovi nudili prijašnjih godina... Prema Transfermarktu Ademijeva trenutačna vrijednost je 2,5 milijuna eura.

Kako doznaju SN svega nekoliko sati prije zaključenja prijelaznog roka Dinamo je pristao na financijska potraživanja kineskog kluba.

Naravno, čeka se još službena obavijeswt iz kluba i oknferencija na kojoj će 32-godišnji veznjak, koji igra za reprezentaciju Sjeverne Makedonije, otrkiri razloge povratka u Dinamo.

Standings provided by Sofascore