IMA SE, MOŽE SE

Kakav je Zlatan Ibrahimović kralj; švedski napadač kupio si nevjerojatan 'poklončić', a zbog cijene past ćete u nesvijest

28.12.2020 u 16:10

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović puno zarađuje, ali voli i puno potrošiti, a švedski napadač se ovih blagdanskih dana počastio s 'poklončićem' koji je platio tri milijuna eura

Šveđanin je u karijeri igrao za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, PSG, Manchester United, La Galaxy, a trenutačno je opet Milanu. Svoje nogometne godine dobro je naplatio, ali popularni Ibra zna da je život kratak i novce troši.

Nije tajna da skupocjenim poklonima zna iznenaditi suprugu i suigrače, ali ipak najviše od svega voli 'razveseliti' sebe. Omilijeni darovi samom sebi su mu luksuzni automobili, ali ovoga puta Ibrahimović je zavukao ruku još dublje u džep za dijelić prirode.

Kako piše Gazzetta dello Sport, Zlatan si je kupio oko tisuću hektara šume koja vrijedi oko tri milijuna eura. Prema istom mediju riječ je o šumi u blizini švedsko-norveške granice, a na glasu je kao destinacija za odmor same elite švedskog društva.

  • +8
Milan - Lazio 3:2 Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Šveđanin je kupio nekoliko kuća u prirodi, a nada se da će tamo pronaći dobra mjesta za lov i ribolov koji su njegovi hobiji.

Inače, Ibrahimović je s 39 godina glavni igrač Milana koji je prvi na ljestvici Serie A, a slavni talijanski velikan na naslov čeka čak od 2011.