NASTAVAK VERBALNOG RATA

Kakav ironičan Jeličićev komentar; ovo se Bruni Mariću neće svidjeti

08.11.2016 u 08:45

Bionic
Reading

U sportskoj emisiji 'Stadion' na HRT-u i ovoga puta je bilo posla za 'Oko sokolovo', a u središtu pozornosti bio je dosuđeni kazneni udarca za Osijek u susretu protiv Slaven Belupa (1:0)

U Gradskom vrtu Osijek je svladao Slaven 1:0, a jedini pogodak pao je iz penala. Sudac Bruno Marić je poslije kontakta Muse i Arsenića u 42. minuti pokazao na bijelu točku. Odluka koja je izazvala prosvjede gostujućih nogometaša, a prema procjeni bivšeg suca Matea Beusana 'farmaceuti' su s pravom bili bijesni.

'Kontakta nema. Sudac je nasjeo na provokaciju Osijekova igrača', kratak je bio Beusan.

Cijelu situaciju iskoristio je i stručni komentator HRT-a Joško Jeličić da nastavi obračun s Brunom Marićem.

'I najbolji mogu pogriješiti, Bruno Mam.., pardon, Bruno Marić je ipak naš najbolji sudac', ironičan je bio Jeličić koji je na ovakav način aludirao na neke događaje iz prošlosti odnosno kada je dio javnosti optuživao Marića da svojim suđenjem ide na ruku Dinamu, a na štetu Hajduka.

Podsjećamo i da je Bruno Marić prošlog mjeseca brutalno pretučen u Stobreču od skupine huligana, a Jeličić je tada cijeli događaj prokomentirao i između ostalog naveo kako daruvarski sudac 'uvijek griješi na račun iste momčadi te da bi zbog svog zvanja trebao biti anoniman, a ne stalno održavati novinske konferencije i vući se po sudovima.'

Ni Marić tada nije ostao dužan pa mu je nešto kasnije odgovorio: 'Jeličić je pokazao kako ima nepogrešiv osjećaj koga treba omalovažavati, kao što je to pokazao omalovažavajući Zdravka Mamića, kojem je do jučer virio iz guzice.'

A sada je verbalno podbadanje Jeličića i Marića dobilo novu epizodu.