SRBI RIJEŠILI PROBLEM

Kada potjeraju Antića, Petrović preuzima momčad

13.09.2010 u 10:12

Bionic
Reading

Bivši reprezentativac Jugoslavije, a potom i trener mnogih klubova, Vladimir Petrović Pižon potvrdio je za Sport da je razgovarao s predsjednikom NSS-a Tomislavom Karadžićem i dogovorio vođenje reprezentacije

Petrović je za beogradski Sport potvrdio da su pregovori okončani te da samo čeka potvrdu odluke Izvršnog odbora NSS-a o smjeni dosadašnjeg izbornika Radomira Antića.

'Trenutno sam u Temišvaru, ostalo je da sredim neke stvari. Što se mene tiče, sve je jasno: Srbija se ne odbija! San svakog trenera je da jednoga dana vodi najbolju momčad svoje zemlje. I to je normalno, zar ne?', rekao je Pižon.

On je dodao da nije bilo problema oko financijskih detalja ugovora.

'Zar to mora biti prioritet? Iskreno, te teme smo se tek dotakli. Novac ne smije biti u prvom planu, ali normalno je da sve ima cijenu. Ma, lako ćemo se dogovoriti. U hodu', istakao je Petrović.

Budućeg izbornika Srbije neće čekati upoznavanje s igračima, jer većinu njih poznaje iz mlađih dana.

'Velik dio momčadi su moja djeca, iz kluba ili reprezentacije, iz vremena kada su igrali za mlađe selekcije. To su sve dobri momci, dobri igrači, uspješni u svojim sredinama. Imena klubova u kojima igraju sve govore', rekao je Petrović.