MOŽE LI SE DOGODITI?

Juventus sprema osvetu Realu: Luka Modrić u središtu paklenog plana!?

06.06.2017 u 12:18

Bionic
Reading

Dnevnik Gazzetta dello Sport tvrdi da su u Juventusu impresionirani nastupom Luke Modrića u finalu Lige prvaka i žele ga dovesti u svoj klub, što bi bila i svojevrsna osveta Realu za bolan poraz...

Naš 31-godišnji veznjak osvojio je čak triput elitno klupsko nogometno natjecanje s madridskim klubom i pojavile su se glasine da će ovog ljeta napustiti Real, temeljene na njegovoj navodnoj izjavi dnevniku Diario Gol da u slučaju trijumfa protiv Juventusa njegova misija u Španjolskoj završava.

  • +7
Luka Modrić, finale Lige prvaka 2017. Izvor: Reuters / Autor: Phil Noble

U Italiji su te riječi snažno odjeknule, a tamošnji mediji tvrde da su se u lov na cijenjenog hrvatskog reprezentativca uključili Milan i Napoli, no pribojavaju se da bi ga ipak mogao ugrabiti Bayern koji je također zainteresiran.

Dnevnik Gazzetta dello Sport u cijelu priču uključuje i Juventus koji traži pojačanja u veznoj liniji za sljedeću sezonu, a upravo Luku Modrića vide u Torinu kao idealnog čovjeka za pokratenje igre crno-bijelih.

Uprava kluba kao i stručni stožer impresionirani su nastupom 31-godišnjeg Hrvata u finalu i žele ga preoteti Realu, što bi bila i svojevrsna osveta za bolan poraz, ali i veliki korak naprijed za Juventus koji čeka na europsku krunu još od 1996. godine.

Koliko je priča o Modrićevom odlasku iz Reala realna zasad je teško reći, no s Mandžom i Pjacom u Torinu mu sigurno ne bi bilo loše...