REAL, EURO...

Juventus se mora odlučiti: 'Pola Italije' hvata Kovačića

14.06.2016 u 20:05

Bionic
Reading

Mateo Kovačić s Hrvatskom hvata slavu na EURU, no još je sasvim neizvjesno gdje će nastaviti klupsku karijeru u idućoj sezoni

Španjolski AS bavi se projekcijama budućnosti matea Kovačića i upozoravaju da je za, čini se dostupnog, veznjaka madridskog Reala u Italiji nastala prava jagma. Od tamo dolaze vijesti da je Roma nakon prodaje Pjanića Juventusu krenula po Kovačića kao zacrtanu zamjenu, ali opet se čeka 'riječ vladara'.

Naime, prilično pouzdani izvori tvrde kako u Juventusu Kovačića drže 'u rukavu' u slučaju da ne uspiju zadržati Pogbu. Upravo Pjanić jedan je dio plana, a oko Kovačića se se očito morati brzo odlučiti. Isti izvor ponavlja i kako je AC MIlan i dalje zagrijan za mladog Hrvata i kako postoji dobra mogućnost da se Mateo vrati u Italiju.

Igrao je već u Interu i svi zainteresirani jako dobro znaju što Kovačić donosi. On sam je tek dao do znanja da se u Inter ne vraća. Točnije, da više ne želi raditi s još uvijek aktualnim trenerom Mancinijem. Sve druge opcije drži otvorenima.