Portugalac napušta Torino

Juventus pronašao kupca za najveću zvijezdu: Cristiano Ronaldo napušta klub za 150 milijuna eura!

14.10.2019 u 08:35

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo mogao bi idućeg ljeta Torino zamijeniti Parizom ako Neymar napusti PSG

Cristiano Ronaldo stigao je u Juventus u ljeto 2018. godine iz Real Madrida za 117 milijuna eura. U dresu 'stare dame' je do sada odigrao 51 utakmicu i zabio 32 gola, te upisao 11 asistencija i, iako će u veljači iduće godine napuniti 35 godina, Juve bi na njemu mogao i zaraditi.

Dio španjolskih i talijanskih medija piše o tome kako bi Ronaldo idućeg ljeta mogao potpisati za PSG koji bi za njega Juventusu platio čak 150 milijuna eura. Naravno, postoji i jedan uvjet, a to je da Neymar najprije napusti pariški sastav što i nije toliko nevjerojatno.

Poznato je da Brazilca žele i Real Madrid i Barcelona, a le10sport je nedavno pisao kako se Barca sprema za njega, uz preko 100 milijuna eura, dati i Antoinea Griezmanna kojeg su ovoga ljeta doveli iz Atletico Madrida, ali on nije 'kliknuo' s Messijem koji je alfa i omega katalonskog kluba.

Neymar je, dakle, blizu odlaska iz Pariza i to bi se moglo dogoditi čak i ove zime, a PSG je zamjenu pronašao u Ronaldu koji sigurno ima još koju sezonu na najvišem nivou i mogao bi Parižanima pomoći da dođu do toliko željenog naslova prvaka Europe.