Senzacija na pomolu

Barca prodaje jednu od najvećih zvijezda: Napadač vrijedan 120 milijuna eura odlazi zbog Neymara

07.10.2019 u 15:00

Bionic
Reading

Antoine Griezmann trebao bi poslužiti kao dio transfera Neymara iz PSG-a

Antoine Griezmann stigao je prošlog ljeta u Barcelonu koja je za njega Atletico Madridu platila 120 milijuna eura. 28-godišnji Francuz nije krenuo loše. U devet odigranih utakmica u dresu novog kluba zabio je tri gola i upisao dvije asistencije.

Ipak, problem bi mu mogao predstavljati loš odnos s alfom i omegom kluba Lionelom Messijem bez čijeg se blagoslova ne može ni otići na wc u Barceloni. Iako su i jedan i drugi rekli kako među njima nema zle krvi, Griezmann je dodao i kako njih dvojica baš ne pričaju što budi sumnju da ipak nešto nije u redu.

Griezmann će teško opstati u klubu bez Messijevog odobrenja, a dio medija piše kako je već jednom nogom na izlaznim vratima Barce. Najveću senzaciju donosi Le10Sport koji tvrdi kako će francuski napadač Barcelonu napustiti već u siječnju, a najkasnije idućeg ljeta i to kao dio novog transfera katalonskog diva.

Nije tajna kako Barcelona želi vratiti svojeg odbjeglog sina Neymara koji je 2017. otišao u PSG za rekordnih 222 milijuna eura. Od kada je otišao spominje se njegov povratak u La Ligu u kojoj se za njega 'tuku' Barcelona i Real Madrid, a Katalonci se nadaju da bi uključivanjem Griezmanna u cijeli posao mogli PSG nagovoriti da presudi u njihovu korist.