NOVI POSAO 'STARE DAME'

Juventus pred realizacijom fantastičnog transfera; Mandžukić i Pjaca dobivaju pravog vođu na terenu!

18.07.2018 u 10:09

Bionic
Reading

Juventus polako slaže kockice šampionskog sastava za sljedeću sezonu, a u ovome trenutku njihova glavna meta je fenomenalni branič madridskog Atletica Diego Godin (32)

'Stara dama' realizirala je senzacionalni dolazak Cristiana Ronalda u svoje redove, a napadačka linija je i prije dolaska Portugalca bila super jaka (Higuain, Dybala, Mandžukić, Cuadrado, Douglas Costa, tu je i Pjaca...).

Čelnici kluba sada su se bacili na jačanje obrane, a njihov prvi pik je Diego Godin, ikona madridskog Atletica u kojem je od 2010. te se tamo pretvorio u jednu od ključnih figura.

Ne treba ni spominjati kakav bi udarac bio odlazak urugvajskog braniča za ratničku družinu Diega Simeonea, ali kako stvari stoje njegov transfer je neizbježan.

Naime, Godinu ugovor istječe u ljeto 2019., nema naznaka da bi se mogao produljiti i u Atleticu ga moraju što prije prodati kako bi barem nešto zaradili. Isto tako neshvatljivo je da jedan od najboljih stopera svijeta, kojem nije strano zabiti pogodak nakon prekida, ima tako smiješno malu odštenu klauzulu – 20 milijuna eura.

  • +3
Urugvajski branič Diego Godin Izvor: Pixsell / Autor: Liewig Christian/ABACA/PIXSELL

Juventus sve to zna i krenuo je u akciju, a Godin bi dobio trogodišnji ugovor i znatno veću godišnju plaću nego što je ima u Atleticu.