PROBLEMi UOČI UZVRATA

Juventus opasno visi u Ligi prvaka, a trener ostavio Mandžu kod kuće

07.03.2018 u 10:47

Bionic
Reading

Iako se očekivalo da će zaigrati protiv Tottenhama, Mario Mandžukić nije doputovao u London s ostatkom momčadi Juventusa zbog ozljede butnog mišića koju već dugo vuče...

Juventus je nakon remija 2:2 u teškoj situaciji protiv Spursa uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka ovog utorka i morat će odigrati perfektnu utakmicu u Londonu ako želi ostati u igri za osvajanje elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, trener Massimiliano Allegri ima velikih problema, prije svega u napadu. Higuain vuče ozljedu gležnja pa se očekivalo da će utakmicu započeti Mandžukić, Dybala i Douglas Costa u ofenzivi, no talijanski stručnjak iznenađujuće je ostavio hrvatskog napadača kod kuće, iako je još u subotu igrao u derbiju s Lazijom.

Problem je ozljeda butnog mišića koju Mandžo već neko vrijeme vuče pa zbog nje nije ni otputovao u Englesku i susret će morati pratiti putem televizora.

Pošteda Mandžukića barem je dobra vijest za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića, jer pogoršavanje ozljede moglo bi ugroziti nastup 31-godišnjeg napadača na SP-u, što bi za našu reprezentaciju bio najgori mogući scenarij i dobro je da su u Juventusu razumni...