'BOMBA' IZ TORINA

Juventus ima plan za kupnju klinca kojeg lovi pola Europe; žrtvovat će svoju veliku zvijezdu

13.04.2019 u 14:29

Bionic
Reading

Juventus smišlja plan kako da kupi mladu zvijezdu Benfice Joao Felixa (19) koji ne skriva kako bi volio igrati u tandemu sa sunarodnjakom Cristianom Ronaldom

Joao Felix mladi je talent za kojeg se otimaju velikani ogromnog proračuna, a on je svoju cijenu još podebljao nedavnim hat-trickom u Europskoj ligi kada je srušio dva rekorda od kojih je jedan je bio u vlasništvu Marka Pjace.

Za njega se već dugo piše da ga Benfica neće pustiti za manje od 100 milijuna eura, čak se spominje i iznos 20-ak milijuna veći, a jedan od potencijalnih kupaca je Juventus (uz Bayern, Arsenal, Barcelonu, Real Madrid i Manchester United).

U 'staroj dami' pozorno paze na svaki 'milijunček' i tih 100 i nešto milijuna ne ulazi im u financijsku kostrukciju, jer žele momčad pojačati i u drugim linijama.

Kako bi namaknuli potreban novac i ostali u okvirima financijskog fair-playja odlučili su žrtvovati Paula Dybalu. Argentinac je već četiri sezone u Juventusu, ali u ovoj trenutačnoj zabio je tek pet prvenstvenih golova u 26 utakmica i sve je manje onih koji smatraju da u budućnosti može biti jedan od ključnih kotačića talijanskog prvaka.

U Juventusu čekaju ponude za Dybalu koje bi trebale također biti oko 100-ak milijuna eura, a kada ga prodaju taj bi novac usmjerili u kupovinu Joaoa Felixa.

  • +3
Joao Felix Izvor: Profimedia / Autor: N.N.