U NEZGODNOM RAZDOBLJU

Juventus doživio veliki udarac, a evo što bi to moglo odjednom značiti za Ivana Rakitića

05.12.2019 u 08:46

Bionic
Reading

Juventus u nastavak sezone ulazi znatno oslabljen u veznom redu, jer će van stroja oko četiri mjeseca biti njihov standardni veznjak Sami Khedira (32)

Ovaj veznjak konstantno se žalio na bolove u koljenu, a u razgovoru s vodstvom talijanskog prvaka i liječnicima odlučio se za operaciju u Njemačkoj koju će obaviti doktor Ulrich Boenisch.

Velik je to hendikep za 'Staru damu' koja s milanskim Interom vodi neizvjesnu utrku u prvenstvu, a tu su i obveze u Ligi prvaka. Naime, Khedira je ove sezone u svim natjecanjima odigrao 16 utakmica, jedino je od igrača sredine terena više na travnjaku bio Miralem Pjanić.

Nijemac je bio važan kotačić u taktičkim postavama novog trenera Maurizija Sarrija i ne bi bilo nikakvo čudo da u siječanjskom prijelaznom roku Juventus potaži na tržištu neko novo rješenje.

Jedan od igrača koji se zadnjih tjedana dovodi u vezu s torinskim klubom je i i Ivan Rakitić za kojeg se zna da je nezadovoljan trenutačnim statusom u Barceloni. Za hrvatskog reprezentativca interes su pokazali i AC Milan, Inter, Manchester United i PSG, ali možda talijanski prvak sada ozbiljnije zagrize kada je na dulje vrijeme ostao bez Khedire.

  • +5
Serie A, Juventus - Sassuolo Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO