baš ga je 'prebacilo'

Jürgen Klopp poludio je nakon poraza Liverpoola i za sve optužio suce: To je kao da razgovaram sa svojom mikrovalnom!

03.01.2023 u 12:34

Bionic
Reading

Nogometaši Liverpoola porazom su otvorili 2023. godinu. 'Redsi' su u gostima kod Brentforda uvjerljivo izgubili 3:1, a nakon utakmice je Jürgen Klopp imao puno toga za reći sucima

Teško se Jürgen Klopp mirio s uvjerljivim 3:1 porazom njegovog Liverpoola u gostima kod Brentforda. Njemačkog su stratega posebno razljutili suci za koje misli da su glavni krivci posrtaja 'redsa' koji su sve dalje od borbe za titulu prvaka.

Kloppa je posebno 'izbilo' to što je glavni sudac priznao gol Bryana Mbuema za konačnih 3:1 u 84. minuti utakmice. Uvjeren je da je strijelac u toj akciji pregrubo startao na Liverpoolovog stopera Ibrahima Konatea, te da je zato trebalo poništiti gol.

'Treći gol Brentforda nije se trebao priznati. Ako ste ikada igrali nogomet i bili u sprintu, znate da ćete pasti na lagano guranje ili dodir jer ne možete održati ravnotežu. To smo svi mogli vidjeti. Suci? Kao da razgovaram sa svojom mikrovalnom pećnicom, ne dobivaš nikakav odgovor', sipao je ljutiti Jürgen Klopp po sucima nakon utakmice, a nije se zadržao samo na tome:

  • +5
Liverpool - Leicester City, Premiership 2022/23. Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN

>> Neuvjerljivi Liverpool uvjerljivo poražen od Brentforda

'Suci natežu pravila, to je bio puni tjelesni kontakt. Večeras je samo jednom dosuđen prekršaj u našu korist u fazi Brentfordovih napada, što je stvarno smiješno. VAR se krije iza fraze ‘nije jasno i očito‘, sudac to mora objasniti. Imali smo sastanak prije sezone, suci ne sviraju na ono za što su rekli da hoće. Odjednom sve dopuštaju, ne očekujem ništa u našu korist, ali ovo jednostavno nema smisla', završio je s kritikama Klopp.

Standings provided by Sofascore