svi pričaju o griezmannu

Junak finala Europske lige pod ogromnim pritiskom: Ako odeš, nećeš više biti dio povijesti!

17.05.2018 u 09:24

Bionic
Reading

Antoine Griezmann s dva je postignuta pogotka donio Atleticu titulu pobjednika Europske lige ove srijede, a nakon utakmice glavna je tema bila ostaje li u madridskom klubu ili odlazi...

Francuski 27-godišnji napadač bio je ključan igrač Atletica na putu do treće titule u Europskoj ligi u posljednjih osam godina, a njegovi golovi uništili su Kopenhagen, Lokomotiv, Sporting, Arsenal i u finalu Marseille ove subote.

  • +12
Finale Europske lige, Marseille - Atletico Madrid, 17.5.2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Baš zbog toga glavna je tema tijekom slavlja Atletica bila njegova budućnost, s obzirom da ga Barcelona pod svaku cijenu namjerava dovesti u svoje redove.

Griezmann je definitivno pod velikim pritiskom u madridskom klubu koji zna da teško može konkurirati europskim velikanima bez njega.

'On je igrač Atletica i napravit ćemo sve što možemo da to i ostane,' naglasio je predsjednik Enrique Cerezo, dok je dodatni pritisak izvršio savjetnik Gil Marin:

'On odlučuje hoće li pisati povijest Atletica ili će otići u klub u kojem nikad neće biti dio povijesti!'

Suigrači francuskog reprezentativca vjeruju da će ostati u momčadi.

'Siguran sam da će sljedeće sezone igrati s nama,' uvjeren je Juanfran.

No, riječi koje je izrekao Griezmann mogle bi biti znakovite i najaviti promjenu ovog ljeta.

'Kada sam s 14 godina napustio svoj dom, htio sam osvajati trofeje i to je moj jedini cilj,' kaže Antoine, a Barca koja je osvojila četiri Kupa kralja, tri Primere i jednu Ligu prvaka u posljednje četiri godine čini se kao idealna destinacija za ambicije Francuza...