KRATKO I JASNO

Joško Jeličić se nije mogao suzdržati; evo što misli o huliganu, ali i Hajduku

13.03.2017 u 21:52

Bionic
Reading

I u emisiji HRT-a Stadion pričalo se o huliganizmu u Splitu, a po običaju je beskompromisan i bez dlake na jeziku bio komentator nogometnih zbivanja u hrvatskom nogometu Joško Jeličić

Bivši igrač Hajduka i Dinama svojim analizama i izjavama zamjerio se mnogima, ali ni ovoga puta nije povukao kočnicu. Jasno je dao do znanja što misli o svemu što se događalo na Poljudu.

'Idiotizam je u svakom društvu i treba ga osuditi. Nevjerojatno je da čovjek gotovo dvije minute hoda s palicom i nitko ga u tome ne zaustavlja. Idiot je idiot. Nevjerojatno je i da većina odobrava hukanje i rasizam. Najgore je to što Hajduk i njegovo vodstvo, koji bi prvi trebali osuditi takvo ponašanje, sve dovode u vezu sa stanjem u hrvatskom nogometu', iskren je bio Jeličić.

  • +6
Maskirani huligan utrčao na teren tijekom utakmice Hajduk - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Mateo Beusan, poznato 'Oko sokolovo', u istoj emisiji govorio je o suđenju. Pohvalio je suca Marija Zebeca, a isto tako ne smatra da je trebao prekinuti utakmicu.

'Zadaća suca je dovesti utakmicu do kraja. Čak i da ga udare ili pogode, on će je nastaviti ako misli da može. Nekad su se odmah prekidale utakmice, ali to više nije tako.'

Hajduk - Rijeka, utrčavanje huligana i njegovo uhićenje Autor: YouTube