DALIĆEVE BRIGE

Joško Gvardiol i dalje ne trenira s momčadi, Lovro Majer slomio kost u šaci

09.06.2023 u 20:18

Bionic
Reading

Iako osmijeh ne silazi s lica Zlatka Dalića, izborniku ipak nije baš tako jednostavno. Naime, prvo je iz reprezentacije otišao Marko Livaja, a na treninzima nema ni Joška Gvardiola, jednog od najboljih mladih stopera svijeta. A da briga bude veća, 'pobrinuo' se Lovro Majer, koji je zbog problema sa šakom, također je izostao s treninga ovog petka

Lovro Majer pao je na utakmici Rennesa u posljednjem kolu Ligue 1 i osjetio bol u šaci, no i dalje je tako trenirao. Kada je došao u reprezentaciju, na Rujevici je opet pao i to baš na tu ruku i došlo je do puknuća kosti.

Kako piše Germanijak, odmah je prevezen u Zagreb, na Rebru operiran pa vraćen na Rujevicu prije današnjeg treninga, ali iako nije trenirao s momčadi, iz reprezentacije uvjeravaju da nema razloga za brinu i da će u subotu raditi s momčadi.

Također, nije bilo ni Joška Gvardiola čiji nastup, kažu, i dalje nije upitan, ali istodobno Gvardiol je još na terapijama zbog problema s trbušnim zidom koji su dovoljno iritantni da se velemajstora iz RB Leipziga pošteđuje trenažnih napora.

  • +8
Trening hrvatske nogometne reprezentacije (petak, 9. lipnja) Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj