Kvalifikacije za SP

Josip Brekalo otkrio zašto se 'Vatreni' muče sa slabijim reprezentacijama i poručio kako ćemo na Euru gledati drugu Hrvatsku

31.03.2021 u 06:23

Bionic
Reading

Josip Brekalo oglasio se nakon pobjede od 3:0 nad Maltom u kvalifikacijama za SP u Kataru

Hrvatska je s 3:0 pobijedila Maltu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. i tako nakon tri kola sa šest bodova zauzela prvo mjesto u skupini. Gol za 3:0 zabio je Josip Brekalo.

'Pobijedili smo, možda i teže od očekivanog. U prvom poluvremenu nismo imali rješenja da dođemo do njihovog gola, ali znali smo da to ne mogu pratiti 90 minuta. Krenuli smo u visokom ritmu, napali njihov gol i tri boda su tu', rekao je Brekalo nakon utakmice.

Hrvatski napadač priznaje kako se 'Vatreni' muče sa slabijim ekipama.

'Mislim da nemamo rješenja protiv ekipa koje se povuku i brane. Moramo biti raznovrsniji i imati više ideja prema golu. Slovenija nas je iznenadila pa se onda uvukla neka nervoza. Utakmica s Ciprom je bila slična današnjoj. Nismo imali puno rješenja, ali eto, pobijedili smo u zadnje dvije utakmice i prvi smo u grupi', rekao je Brekalo pa dodao:

'Vjerujem da ćemo biti puno bolji kad ćemo imati dva tjedna za pripremu i uigravanje. Euro je veliko najtecanje i nadam se da će nas navijači moći bodriti tamo. Bit će to jedna druga Hrvatska. Sve u svemu, sada smo prvi u grupi i moramo dalje', zaključio je 'Vatreni'.

  • +21
Hrvatska - Malta; Kvalifikacije za SP u Kataru 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL