hrabro na svjetske prvake

Josip Brekalo najavio ono što Hrvatska i njezini navijači protiv Francuske očekuju godinama....

12.06.2022 u 18:59

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon pobjede nad Danskom u Kopenhagenu u dobrom je raspoloženju stigla u Pariz, gdje će u ponedjeljak na Stade de Franceu odigrati utakmicu Uefine Lige nacija

Okršaj s aktualnim svjetskim prvacima, Francuzima, na rasporedu je u ponedjeljak od 20.45 sati, a već okršaj u Splitu prije nekoliko dana, koji je okončan rezultatom 1:1, potvrdio je da (n)ova Hrvatska ima znanja i moći suprotstaviti se ovako jakom suparniku.

Na poljudskom travnjaku bio je Josip Brekalo, pa je i ove nedjelje pred novinarima mogao prenijeti razmišljanja iz svlačionice.

'Čeka nas jako, jako teška utakmica protiv vjerojatno jednog od najjačih suparnika u Europi i svijetu, na njihovom punom stadionu, i neće biti lako. Međutim, mislim da smo u posljednje dvije utakmice pokazali da imamo kvalitetu i da možemo odgovoriti', rekao je Brekalo, a prenosi službena stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

Možemo li se nadati pobjedi?

'Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, a možda i napokon pobijediti Francusku. Svi se zajedno nadamo da će to biti taj trenutak, makar znamo o kakvoj se reprezentaciji radi. Sigurno ćemo imati svoju šansu'.

A kako bi Hrvatska mogla do pobjede?

'Francuska ne može biti zadovoljna s prve tri utakmice i sigurno će navaliti na nas, no mi ćemo se pripremiti. Šansu ćemo vjerojatno imati u protunapadu i kroz prekide', poručio je Brekalo.

  • +66
Hrvatska - Francuska, Liga nacija, Poljud, 6.6.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL