prevara stoljeća?

Jose Mourinho je poludio nakon što je saznao bolnu istinu; plaćaju ga osam milijuna eura na godinu, a on ne može igrati

21.09.2020 u 12:27

Bionic
Reading

Gareth Bale (31) prošlog se tjedna i službeno vratio u redove Tottenhama, prvo na jednogodišnju posudbu, a potom bi 'spursi' od Real Madrida otkupili njegov ugovor. No, euforija se u Londonu još nije ni stišala, a Jose Mourinho doživio je šok. Naime, nakon liječničkih pregleda utvrđeno je kako Bale još neko vrijeme neće moći zaigrati

Šok i nevjerica, a potom i potpuno ludilo! Tako su nekako opisali stanje u kojemu se trener Tottenhama Jose Mourinho našao u trenutku kad je saznao da Gareth Bale neće biti spreman za igru još najmanje mjesec dana!

Da, pompozno je dočekan Baleov povratak u Tottenham, u Madridu su otvorili šampanjac jer su se napokon riješili problematičnog igrača, a u Londonu su se ponadali kao će Velšanin odmah biti veliko pojačanje i prevaga u borbi za sam vrh prvenstvene ljestvice.

No, Mourinho će ipak morati pričekati jer nitko u ovom trenutku ne zna kada će Gareth Bale biti spreman za igru! Istina, znali su u Tottenhamu da Bale ima problema s ozljedom koljena koji je obnovio početkom rujna na utakmicama velške reprezentacije u Ligi nacija, ali nisu znali koliko je ozbiljan problem.

Nakon prvih detaljnijih liječničkih pregleda obistinile su se najgore prognoze prema kojima će Gareth Bale pauzirati najmanje mjesec dana. Nakon oporavka trebat će mu i nešto vremena da se vrati u formu, pa se oni optimistični nadaju kako bi Bale za 'spurse' trebao debitirati tek početkom studenog!

A do tada će primati svoju punu plaću koja iznosi oko 15 milijuna eura na godinu plus bonusi, prema ugovoru, dok je na posudbi, pola plaće osigurava mu madridski Real, a drugu polovicu Tottenham. Dakle, 'spursi' će odmah na početku 'u vjetar' baciti više 650.000 svakog mjeseca eura, sve dok čekaju da se Bale oporavi.

Što na sve kaže Jose Mourinho koji je i insistirao na njegovom dolasku u Tottenham? Kažu da se nakon nekoliko sati ipak uspio smiriti, ali ovo je pravi šok i neočekivani udarac za njega i ambicije kluba.