NIJEMAC ODBIO POZIV

Još jedan dokaz da se Webber i Vettel ne podnose

07.09.2013 u 16:11

Bionic
Reading

Priča o lošim odnosima između dvojice vozača Red Bulla, Sebastiana Vettela i Marka Webbera, dobila je u petak novu epizodu

Kao što je poznato, Webber na kraju aktualne sezone napušta Formulu 1, a s obzirom da se u Monzi ovaj vikend vozi posljednja europska utrka sezone, u čast Australca je organizirana oproštajna zabava. U prostorijama Red Bulla su se pojavili brojni uglednici, poput Rossa Brawna, Franka Williamsa, bivših svjetskih prvaka Jensona Buttona i Lewisa Hamiltona… No, nije bilo Webberovog momčadskog kolege.

Vettel je, piše Bild, u isto vrijeme sjedio usamljen u prostoriji samo kat niže. Iako je nedavno izjavio kako on i Webber više nisu prijatelji, ali se međusobno poštuju, bojkotom oproštajne zabave je pokazao da baš i nije tako.

Vettel i Webber su tijekom posljednjih godina imali puno sukoba na stazi, a međusobna je netrpeljivost kulminirala na ovogodišnjoj Velikoj nagradi Malezije kada je Nijemac, suprotno momčadskim odredbama, prestigao Australaca i odnio mu pobjedu ispred nosa.