JAMES GA JE DOBRO PROCIJENIO

Još 2008. godine Curry je natjerao LeBrona da mu plješće!

18.06.2015 u 09:55

Bionic
Reading

Košarkaši Golden State Warriorsa pobjedom 105:97 u šestoj utakmici finalne serije NBA doigravanja stigli su i do konačne 4:2 pobjede, osvojivši trofej koji su posljednji put u rukama držali prije 40 godina

Andre Iguodala, 31-godišnji košarkaš Golden State Warriorsa, dobitnik je ovogodišnje nagrade za najkorisnijeg igrača finalne serije, no moramo priznati da se finale ipak vrtilo oko najboljeg igrača današnjice LeBrona Jamesa i njegova budućeg nasljednika Stephena Curryja

Iako je između spomenute dvojice tek tri godine razlike, jer LeBron je u 30. a Curry 27. godini života, Clevelandov igrač već godinama 'drma' NBA košarkom.

A radio je to i prije sedam godina, dok je nosio dres - također Cavaliersa.

No nije štedio vrijeme već je - kao renomirano ime - išao pogledati utakmicu sveučilištaraca jer tamo igra neki 'super-klinac'. Bilo je to 2008. godine, a dres Davidsona u to je vrijeme nosio upravo Stephen Curry, kojem je LeBron James često znao zapljeskati. A kako i ne bi, kad je u toj utakmici, protiv NCSU-a, postigao 44 koša.

Tko zna bi li sada napravio isto, nakon što mu je oteo NBA prsten? No jedno mu se mora priznati, imao je 'nos' za talente.