LUKSUZ NA KVADRAT

Jordanovo imanje u Kukočevu susjedstvu još traži kupca

18.12.2013 u 09:36

Bionic
Reading

Raskošno imanje Michaela Jordana, koje se nalazi u blizini kuće u kojoj živi Toni Kukoč s obitelji, i dalje stoji kao neprodano na tržištu nekretnina

Po mnogima najbolji košarkaš svih vremena Michael Jordan, inače većinski vlasnik NBA kluba Charlotte Bobcats, odlučio je prodati posjed površine 56 tisuća kvadratnih metara, na kojem se nalazi nekoliko zgrada i sportskih terena, a na ulazu se kočoperi ukrasni broj 23 – onaj koji je MJ nosio dok je igrao za Chicago Bullse. Tada je i živio na ovom imanju u Highland Parku, Illinois, udaljenom tridesetak kilometara od Chicaga.

Zanimljivo je spomenuti kako svega tri minute od Jordanova imanja već 20 godina živi Toni Kukoč, bivši košarkaš Chicago Bullsa koji nakon odlaska u igračku mirovinu 2006. i dalje živi na istoj adresi.

Aukcija je održana 22. studenog, no na njoj nitko nije ponudio više od 13 milijuna dolara. Početna tražena cijena je bila 23 milijuna, dok je početkom 2012. godine to imanje imalo vrijednost i do 29 milijuna dolara.

Od aukcije do dana današnjeg, prenosi čikaški Sun Times, nitko nije ni nazvao da bi ponudio tražena 23 milijuna.

'Uvjeti jednostavno nisu idealni', rekla je Jordanova agentica nekretnina.

Nova procjena njegovog imanja bit će obavljena u idućoj godini, nakon čega će uslijediti nova aukcija.

Inače kuća ima 9 spavaćih soba, čak 19 kupaonica i garađu u koju stane 15 automobila. Naravno, u sklopu kuće nalazi se i košarkaška dvorana napravljena po NBA standardima.