LIČKI DIV NA ODMORU

Joel Prpić zbog loma propušta početak sezone

26.08.2011 u 19:27

Bionic
Reading

Napadač Medveščaka Joel Prpić propustit će zbog ozljede stopala pripremne utakmice na Kolin Cupu, koji se ovog vikenda održava u Zugu

Naime, Kanađanin hrvatskih korijena na današnjem je treningu uoči večerašnjeg susreta (19.30 sati) s KHL momčadi Torpedo Nižnji Novgoroda slomio kost desnog stopala. Nakon konzultacija Medveščakova liječničkog tima, bit će odlučeno koji će biti tretman liječenja. No, zasad je već sigurno da će Prpićev oporavak trajati do šest tjedana nakon čega će uslijediti i tjedan ili dva rehabilitacije. Prpić će zbog ozljede propustiti 2. memorijalni turnir Ferdo Spajić i početak EBEL sezone, a na ledu ga možemo očekivati najranije početkom listopada.

Spomenimo još kako će se Medveščakov broj 29 oporavljati u Zagrebu.

'Ozljeda se dogodila u nezgodnom trenutku uoči početka sezone. Uz Joela je cijela momčad koja mu želi i nada se brzom oporavku. Dečki su poručili da će u idućim utakmicama igrati za njega. Srećom u nesreći, ove sezone imamo veći broj igrača u rosteru te se nadamo da ova ozljeda neće ozbiljnije utjecati na rezultate s početkom sezone', izjavio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.