PRODULJITI SEZONU

Joel Prpic: Ne ide mi se još doma, hoću pobjedu

18.03.2010 u 11:31

Bionic
Reading

Kada je Medveščak krenuo u svoju 'austrijsku avanturu', i najveći optimisti smatrali su da će u ovo vrijeme igrači, stožer i navijači već zbrajati dojmove iz debitantske sezone. No medvjedi su još 'živi' i kreću u Salzburg na novi ogled

Salzburg je u Ledenoj došao do prednosti od 3:1 i izborio si tri meč-lopte za plasman u finale EBEI lige.

'I ja i Brad Smith smo se u AHL ligi vraćali nakon zaostatka od 1:3, znamo kako se to radi. Ne želimo još ići kući u Sjevernu Ameriku, sviđa nam se ovdje. Želimo još barem odigrati jednu utakmicu na svom ledu', kaže hrvatski Kanađanin Prpic.

Ipak, svjestan je da nije baš sve u njihovom rukama.

'Salzburg ima jaku momčad i za novu pobjedu će nam trebati i osmijeh 'gospodične sreće'. Dat ćemo sve od sebe i nadati se da je uz nas.'

Doug Bradley prisjetio se posljednjeg trijumfa.

'S posljednjeg gostovanja smo se vratili s pobjedom i ako uspijemo pronaći dodatni impuls, koji su oni pronašli u utorak u Zagrebu, imamo dobre šanse za produljiti ovu priču', kaže Medveščakov sportski direktor i podcrtava.

'Ono što ne smijemo raditi je ponašati se nedisciplinirano. Trener Sator nakon tučnjave u utorak posebno je podcrtao da se utakmice ne mogu dobiti sjedenjem na klupi za kažnjene igrače, ali i da to ne treba biti dojam koji ćemo ostavljati. Očekujte dobru, čistu partiju u četvrtak', završava Bradley.