Novi problemi

Jennifer Capriati uhićena zbog udaranja svog bivšeg dečka!

11.03.2013 u 12:59

Bionic
Reading

Bivša najbolja tenisačica svijeta i članica teniske Kuće slavnih Jennifer Capriati pod istragom je policije u North Palm Beachu na Floridi zbog optužbi bivšeg joj dečka Ivana Brannana Juniora

Palm Beach Post navodi kako Brannan Junior 36-godišnju Capriati tereti za zlostavljanje i uhođenje.

Prema policijskom izvješću, na Valentinovo, 14. veljače, došlo je do incidenta u fitnes-klubu, te je Capriati nakratko uhićena zbog udaranja i guranja svog bivšeg dečka, koji ju optužuje da ga konstantno 'terorizira' telefonskim pozivima, SMS porukama, te uhođenjem na poslu i mjestima na koja zalazi.

Jennifer Capriati
Imala sam muškarca koji me je verbalno zlostavljao i tako dugo vremena maltretirao.

Sada ovisi o sucu da li će izdati nalog za uhićenje bivše američke tenisačice, čiji glasnogovornik negira sve optužbe i naziva ih 'pretjeranima'.

Brannan se ukupno policiji žalio u osam navrata na ponašanje Capriati, nakon što je u veljači prošle godine okončana njihova 10-mjesečna veza.

'Imala sam muškarca koji me je verbalno zlostavljao i tako dugo vremena maltretirao. Istina će doći na vidjelo', oglasila se Capriati putem Twittera.

Tijekom igračke karijere olimpijska pobjednica iz 1992. godine imala je svojedobno problema s drogom i prekomjernom težinom.