pohvale kopiću

Jeličić opet briljirao: Evo kako on vidi oglede Dinama i Lokomotive

20.11.2017 u 20:48

Bionic
Reading

Proteklog su se vikenda u Hrvatski Telekom Prvoj ligi igrale utakmice 16. kola, a koje su - kao i uvijek - popraćene komentarom Joška Jeličića u HTV-ovoj emisji Stadion

Nakon komplimenata Željku Kopiću koji je preuzeo Hajduk, ali i uz konstataciju da 'bili' imaju velikih problema, posebice u kondicijskoj spremi, bivši hrvatski reprezentativac a sada stručni komentator na HTV-u Joško Jeličić ovim se je riječima osvrnuo na ogled Dinama i Lokomotive.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Prema ugovoru kojeg imam, nema obavezu komentirati treninge', vrlo jasno rekao je Jeličić što misli o ogledu ova dva zagrebačka kluba.

'Deplasirano je pričati o toj utakmici ako znamo da je 128 igrača prelazilo iz jednog kluba u drugi, od 27 utakmica Dinamo ima 26 pobjeda, s tim da je Lokomotiva najčešće među pet vodećih u ligi. Svi su uspjeli dobiti Dinamo osim Lokomotive. Pametnom dovoljno...'.

Autor: youtube

Prije toga nekoliko je riječi posvetio Željku Kopiću koji je preuzeo momčad Hajduka.

'Drago mi je da je Željko Kopić dobio priliku voditi jedan veliki klub, što Hajduk jest. Uopće ne sumnjam u njegovu stručnost i studioznost, trenažni proces. U svim klubovima koje je vodio bila je jasna prepoznatljivost, ali i limitiranost svačionicom.  Jako je važno koliko će on biti mentalno spreman na pritiske koje nosi Hajduk. Treba mu vrijeme, kao i svakom treneru, kvalitetne zimske pripreme i prijelazni rok. Bio je dosta obazriv u ovom razgovoru, no Hajdukova kondicijska sprema je, blago rečeno, upitna. Ako su tempirali formu za Europu, onda je to sad došlo na naplatu', rekao je Jeličić.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, NK Istra 1961 - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL