GRADSKI DERBI

Jelavić: Posebno želim zabiti gol Liverpoolu

23.02.2012 u 11:43

Bionic
Reading

Otkad je u zimskom prijelaznom roku pristupio Evertonu iz Rangersa, hrvatski nogometaš Nikica Jelavić odigrao je tek pola sata. Trenutačno se Jelavić oporavlja od ozljede prepona, no želi zaigrati protiv Liverpoola i postići pogodak gradskom suparniku

Hrvatski nogometaš Nikica Jelavić, koji je u zimskom prijelaznom roku prešao iz Glasgow Rangersa u Everton, poručio je kako bi volio postati junak derbija Merseysidea.

Naš se napadač oporavlja od ozljede prepone zbog koje je dosad za Everton odigrao samo pola sata u remiju protiv Wigana (1-1), ali već sada gleda prema derbiju protiv gradskog rivala Liverpoola. Sudar 'toffeesa' i 'redsa' se trebao dogoditi predstojeći vikend, u sklopu 26. kola Premiershipa, no odgođen je budući da Liverpool u nedjelju igra finale Carling Cupa protiv Cardiffa.

Pričekat će, stoga, Jelavić na svoj debi protiv velikog Evertonovog suparnika, ali već mu se sada veseli.

'Spreman sam zabiti bilo kome, ali posebno Liverpoolu. Znam koliko su te utakmice važne našim navijačima i zato ću pokušati učiniti sve da budem strijelac', prenosi Jelavićevu izjavu Liverpool Daily Post

'Nisam si postavio nikakve ciljeve, ali naravno da kao napadač očekujem puno golova. Mislim da je momčadski duh najvažniji u svim klubovima. U Evertonu se to posebno vidi. Vlada obiteljska atmosfera, svatko brine o svakome', opisao je hrvatski reprezentativac prve dane u novom klubu.