BILIĆ TRAŽI ALTERNATIVU

Jelavić definitivno otpao, mora i na operaciju

04.10.2010 u 16:44

Bionic
Reading

Današnji pregled magnetskom rezonancom potvrdio je težu ozljedu desne potkoljenice Nikice Jelavića, nužan je operativni zahvat, a izbornik Bilić odlučit će u ponedjeljak hoće li zvati nekoga od napadača

Nažalost, pregled magnetskom rezonancom obavljen danas u bolnici Sestara milosrdnica kod dr. Igora Borića potvrdio je težu ozljedu gležnja Nikice Jelavića. Riječ je o prekinuću sindezmoze desne potkoljenice, nužan je operativni zahvat koji će sutra u Bolnici za ortopediju dr. Nemec izvršiti prof. Boris Nemec, šef liječničkog tima hrvatske nogometne reprezentacije.

Naime, dr. Zoran Bahtijarević je odmah po saznanju rezultata dijagnostičke obrade kontaktirao liječnika Glasgow Rangersa, dr. Paula Johnsona, te je dogovoreno da se sutra u Hrvatskoj obavi operativni zahvat, kao i proces rehabilitacije, čime će Nikica dobiti najbolji mogući tretman.

Tako su i ovom prigodom, kao i mnogo puta dosad, liječnici europskih klubova pokazali puno povjerenje u liječničku službu hrvatske nogometne reprezentacije te se zahvalili na brzoj i učinkovitoj reakciji i visokom stupnju profesionalnosti.

Izbornik Slaven Bilić večeras će odlučiti hoće li postojećem kadru priključiti nekoga od napadača, kao alternaciju ozlijeđenom Nikici Jelaviću.