nema ljubavi

Jedan se tenisač posebno razveselio Đokovićevom porazu; nije teško pogoditi koji

18.08.2019 u 12:11

Bionic
Reading

Rus Danil Medvjedev (ATP - 8.) potvrdio je da igra u životnoj formi kad je u noći sa subote na nedjelju pobijedio prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića sa 3:6, 6:3, 6:3 u polufinalu turnira Masters 1000 serije u Cincinnatiju, gdje je srpski tenisač branio naslov za koji će se 23-godišnji ruski igrač boriti protiv Belgijca Davida Goffina

Bio je ovo tek treći ovogodišnji poraz Đokovića nakon što je osvojio prvi set. Tada se činilo da je prvi igrač svijeta na putu prema još jednom finalu, no Medvjedev mu se suprotstavio sjajnim servisima i agresivnom igrom u kojoj je bilo vrlo malo promašaja te je s dva 'breaka' u posljednjem setu uspio doći do svoje druge uzastopne pobjede nad 32-godišnjim srpskim tenisačem, od kojeg je ove godine bolji bio i na turniru Masters 1000 serije u Monte Carlu.

Naravno, u teniskom svijetu komentiraju se svi rezultati, pa tako i ovaj poraz trenutno vodećeg tenisača na ATP listi.

No, Nick Kyrgios, temperamentni Australac koji Đokovića ne može ivjdeti ni na TV-u, a kamoli uživo, jedva je dočekao priliku da se naruga srpskom tenisaču.

Zašto Kyrgios ne voli Đokovića, vjerojatno zna samo on, ali i evidentno je da ne može podnijeti uspjehe srpskog tenisača.

Nakon pobjede Medvjedeva, Kyrgios je obvaio komenatr na društvenim mrežama.

  • +11
Nick Kyrgios Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia