lewis nije sretan

Jedan 'lajk' pokazao što Hamilton zapravo misli o presudi Vettelu!

06.07.2017 u 09:32

Bionic
Reading

Lewis Hamilton nije se javno očitovao o presudi FIA-e Sebastianu Vettelu koji je oslobođen od dodatnih kazni za incident u Azerbajdžanu, no svojim 'lajkom' na Instagramu pokazao je svima što misli...

Podsjetimo, upravo je 32-godišnji Britanac bio najglasniji u želji za dodatnim kažnjavanjem vozača Ferrarija koji ga je namjerno bočno udario tijekom Velike nagrade Azerbajdžana, bijesan jer je rival ranije kočio nego što je on to predvidio uoči letećeg starta.

  • +3
Formula 1, Velika nagrada Azerbajdžana Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vettel se bio izvukao s kaznenim ulaskom u boks i stajanjem na mjestu deset sekundi, a kada je otvorena dodatna istraga FIA-e vjerovalo se da će sigurno biti žestoko naknadno kažnjen, no krovna automobilistička organizacija iznenađujuće se zadovoljila isprikom Nijemca koji je zadržao bodove iz Bakua.

Iz Mercedesa nije bilo burnih reakcija nakon presude, a ravnatelj Totto Wolf izjavio je kako je momčad spremna gledati prema naprijed i zaboraviti sve ružno što se dogodilo u Azerbajdžanu.

Lewis Hamilton se pak nije javno očitovao o presudi, no jedan njegov 'lajk' na Instagramu otkrio je što misli.

'Izgubio sam poštovanje prema FIA-i, Ferrariju i Vettelu nakon ove presude. Ona šalje poruku da možeš na stazi raditi što želiš, zabijati se u druge i izvući ćeš se ako se samo ispričaš. Da je to napravio Lewis dobio bi zabranu utrkivanja, kaznu i oduzimanje bodova. FIA je skupina budala koja naginje prema Ferrariju, uvijek je bila i uvijek bit će,' napisao je jedan ljutiti navijač, a Hamilton je kliknuo da mu se taj status sviđa.

U Austriji ovog vikenda zasigurno će se o spornom incidentu još govoriti...