uspomena za cijeli život

[FOTO] Jedan je hrvatski reprezentativac ispunio svoj san, a nakon objave fotografije s Cristianom Ronaldom, dobio je i zanimljiv komentar

18.11.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Portugalski nogometni velikan, Cristiano Ronaldo, jedan od najvećih igrača u povijesti, gostovao je u utorak na Poljudu, i sa svojih 35 godina pokazao nevjerojatnu glad za igranjem i pobjedama. Na kraju je do pobjede i došao, jer Portugal je u 90. minuti zabio za 3:2 protiv Hrvatske

Nema rekorda kojeg Cristiano Ronaldo ne želi srušiti. Sljedeći koji si je postavio kao cilj jest onaj Iranca Alija Daeija, koji je zabio 109 golova za reprezentaciju te je najefikasniji igrač na svijetu po tom učinku u reprezentativnim nastupima. Ronaldo je zasad na 102, a da ih ne bude više, barem do ovog utorka pobrinuo se Dominik Livaković.

Nije se Ronaldo baš ni naigrao, imao je tek dvije prave prilike, prvu je promašio glavom u prvom poluvremenu, a drugu je imao nakon Rogova isključenja, kada je svom snagom izveo slobodni udarac. Istina, Livaković je njegov udarac uspio zaustaviti, ali nakon odbijanca, Portugalci su ipak zabili gol.

No, ta njegova želja za nadmetanjem, jednostavno inspirira. A da je tome tako, potvrdio je i Josip Brekalo, koji se uspio nakon utakmice, u splitskoj zračnoj luci, fotografirati s Ronaldom, pri tom napisavši.

'Apsolutna inspiracija, istinska legenda, moj idol'.

S obzirom na to da su Brekalu tek 22 godine, jako nam je drago da si je upravo ovu nogometnu 'mašinu' uzeo za uzora te da će ga slavni Portugalac motivirati još godinama.

I da će opravdati komentar 'jako ste slični'

  • +23
Hrvatska - Portugal, Liga nacija Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL