VELIKI DERBI

Jedan će Argentinac večeras htjeti zagorčati život Lionelu Messiju i poslati ga kući: Pitao bih vas...

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 26.11.2022 07:44
  • Objavljeno 26.11.2022 u 07:44
Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Lionel Messi stigao je u Katar s jednom, jedinom željom - da Argentini donese naslov svjetskog prvaka. No, već u prvom kolu stvari su se po Gaučose maksimalno zakomplicirale jer Saudijska Arabija ih je svladala 2:1. U drugom kolu Argentina igra protiv još neugodnijeg suparnika - Meksika

Nakon prvog kola C skupine poredak na tablici vrlo je neobičan. Saudijska Arabija je na vrhu s tri boda, a iza nje su Poljska i Meksiko s po bodom, dok je na dnu skupine Argentina, bez bodova.

I zato je jasno da bi drugo kolo moglo maksimalno otežati želju Argentinaca za prolaskom skupine. A da stvar bude još gora, Argentincima život želi zagorčati - Argentinac.

Riječ je o izborniku Meksika Gerardu Martinu, koji je iskreno priznao kako će napraviti sve da Meksiko pobijedi.

'Pitao bih vas što biste napravili da ste na mom mjestu. Meksiko mora pobijediti, i to ćemo pokušati napraviti. Nema drugog odgovora. Znam gdje sam rođen, mogu vam reći ime bolnice, godinu i grad u kojem sam rođen, ali moram napraviti sve da Meksiko pobijedi. To mi je jedina opcija. Na ždrijebu, kad sam saznao da sam u istoj skupini s Argentinom, nisam ni pomislio da će se ovako rasplesti situacija, odnosno da će se Argentini dogoditi poraz od Saudijske Arabije. Ako Messi bude zaustavljen, to će biti zbog njegove loše igre, a ne zbog stvari koje smo napravili. I očekujem da će Messi biti u najboljem izdanju. Ne računam na činjenicu da možda neće biti inspiriran', najavio je Martino veliki večerašnji okršaj.

  • +30
Meksiko - Poljska, SP u nogometu, 22.11.2022. Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT
  • +38
Argentina - Saudijska Arabija; 1. kolo Svjetskog prvenstva, 22.11.2022. Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT
Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal