USKORO ĆE SE SVE ZNATI

Je li se Mateo Kovačić ovome nadao? Sudbina Hrvata ovisi o treneru koji još nije našao posao

07.05.2019 u 12:48

Bionic
Reading

Antonio Conte još nije pronašao novi klub, ali oko nastavka njegove trenerske karijere uskoro bi sve trebalo biti poznato, a zatim će talijanski stručnjak pokušati dovesti Matea Kovačića

Conte je bez posla cijelu sezonu nakon što se rastao sa Chelseajem. Zainteresiranih za njegove usluge ne nedostaje, spominjao se PSG, ali ponajviše povratak u Serie A gdje ga žele Roma, Inter i Milan.

Tko god uspio dovesti Contea morat će mu ispuniti nekoliko želja oko igrača, a jedna od njih je, kako piše Tuttosport, Mateo Kovačić. Talijanski trener izuzetno cijeni hrvatskog veznjaka i kad pronađe novi klub odmah će krenuti po hrvatskog reprezentativca čija cijena je oko 30 milijuna eura.

Kovačić je igrač madridskog Reala do ljeta 2021., prošle sezone bio je na posudbi u Chelseaju koji bi ga zadržao, ali zbog sankcija Fife, ne može ga otkupiti.

Isto tako ni u Realu ne znaju što će s hrvatskim veznjakom koji očito nije u planovima Zinedinea Zidanea, a ni njega ne veseli povratak u Madrid pa je novi rastanak očigledna opcija.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Conte tu priliku namjerava iskoristiti, najizglednije je da on završi u Serie A te bi tako i Kovačića opet mogli gledati u Italiji u kojoj je počeo inozemnu karijeru (2013-2015.).