EUROKUP

Je li ovo novi negativan niz Cibone?

11.12.2013 u 20:11

Bionic
Reading

Košarkaši Cibone pretrpjeli su novi poraz, osmi po redu u ovogodišnjem izdanju Eurocupa, u sklopu 9. odigranog kola. Bolji od 'vukova' u Zagrebu bio je belgijski Telenet Oostende 85:82

Po dvije četvrtine pripale su svakom sastavu, s time da se Oostende već nakon prve odlijepio na 10 koševa razlike i početnu prednost je usprkos prijetnjama zagrebačkog sastava uspio očuvati.

Marko Jagodik s 20 koševa i 6 skokova, te Dario Šarić s 19 koševa, 13 skokova i 5 asistencija bili su najbolji pojedinci u Ciboninim redovima. Kod ujednačenog Oostendea, koji je imao petoricu igrača s dvoznamenkastim brojem koševa, prednjačio je Ryan Thompson s 18 koševa.

Europsku sezonu Cibona završava gostovanjem kod FoxTown Cantua 18. prosinca.

'Prvo poluvrijeme je bilo odlično za publiku, ali u drugome nismo briljirali niti reagirali dobro. Nisam zadovoljan reakcijom, ali drago mi je što smo pobijedili iako smo izgubili Stjepanovića', rekao je Dario Gjergja, trener belgijske momčadi.

'Jako loše prvo poluvrijeme, ne rezultatski već zbog puno primljenih poena. Pokušavali smo se defanzivno dići, ali je problem bio u individualnoj odgovornosti. U idućim utakmicama moramo biti puno odgovorniji i igrati timski. Žižić nije igrao jer je imao temperaturu iako je izrazio želju igrati', objasnio je trener 'vukova' Slaven Rimac