neshvatljivo

Je li ovo najgluplje isključenje? Na putu do svlačionice dobio dva žuta kartona

10.02.2019 u 10:31

Bionic
Reading

Nogometaši Evertona u subotu su kao gosti izgubili od Watforda 1:0, što je momčadi iz Liverpoola treći uzastopni poraz. No, osim bez bodova, na glup su način ostali i bez jednog od najboljih braniča svoje momčadi

Nogometašima Evertona u posljednje vrijeme baš i ne ide najbolje. Nanizali su tri poraza, a pred njima su dvije teške utakmice. Prvo gostovanje kod Cardiff Cityja a potom i veliki gradski derbi, poznatiji kao Merseyside, protiv Liverpoola.

Sve to očito je unijelo dosta nervoze među igrače, što je jedino objašnjenje za postupak francuskog braniča, Kurta Zoumu.

On je očito ljutit na suca Leea Proberta osjetio potrebu prigovoriti mu nakon utakmice. Na putu prema svlačionici, kada su domaćini već slavili pobjedu i kada se ništa više nije moglo promijeniti, Francuz je prvo zaradio jedan žuti karton.

I umjesto da odustane od prigovora, on je nastavio, pa mu je sudac koju sekundu kasnije pokazao i drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton.

Što sasvim sigurno i nije baš čest slučaj. makar, znali su neki igrači u naletu bijesa po svršetku utakmice dobiti direktni crveni, ali ovakvu glupost - uistinu ne viđamo u nogometu.

Vodstvo lige potvrdilo je da su Zoumi upisana dva žuta kartona. AIi da će zbog njih morati propustiti upravo gradski derbi protiv 'redsa', dok će u ogledu protiv Cardiff Cityja ipak smjeti igrati.