'JUNAK' JAMES PERCH

Je li ovo najbolji autogol sezone?

28.09.2010 u 12:54

Bionic
Reading

Newcastle United izgubio je od Stokea u posljednjem kolu Premiershipa, a pobjednički pogodak za gostujućih 2:1 zabio je manirom izvrsnih strijelaca u svoju mrežu James Perch

James Perch ovog je ljeta prešao iz Nottingham Foresta u Newcastle United i već na startu Premiershipa iskazao se autogolom kakav se rijetko viđa. Pogreške obrambenih igrača, naravno, nisu rijetke, baš kao ni slučajevi da zakucaju loptu u svoju mrežu nakon nekog 'slobodnjaka' ili kornera, no 25-godišnji Englez proteklog vikenda učinio je to u maniri najboljih svjetskih napadača. Berbatov, Ibrahimović ili Rooney ne bi se postidjeli golčine kakvu je u svoju mrežu zabio Perch.

Pogodak je tim vredniji za suparničku momčad jer je bio pobjednički i zabijen u 85. minuti, dakle u trenucima kad domaćini više nisu imali previše vremena za povratak. Tako se i dogodilo, Stoke je uzeo bodove na St. James Parku, a Jamesu Perchu ostaje 'utjeha' da su njegov autogol engleski novinari proglasili najboljim u dosadašnjem dijelu Premiershipa.