NEVJEROJATNA IDEJA

Je li ovakav scenarij u nogometnom svijetu uopće moguć?

02.08.2013 u 18:51

Bionic
Reading

Španjolski dnevni list, te ujedno i portal, Mundo Deportivo iznio je gotovo nevjerojatan scenarij transfera koji bi se mogli dogoditi u posljednjem mjesecu otvorenog tržišta za nogometaše...

Naime, španjolski izvor smatra da bi se moglo poklopiti da svoje klubove napuste čak trojica vrhunskih igrača, točnije Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney i Gareth Bale.

Portugalac i član Real Madrida Ronaldo bi se vratio u Manchester Uniteda za 80 milijuna funti, napadač 'crvenih vragova' Rooney bi pojačao londonski Chelsea, dok bi Gareth Bale konačno realizirao svoj transfer u redove "kraljevskog kluba".

Zvuči gotovo nevjerojatno, no ne i nemoguće. Naime, Cristiano Ronaldo je već izrazio želju za povratkom na Old Trafford, a k tome u prilog ide i činjenica da odbija potpisati novi ugovor, a aktualni mu vrijedi još svega dvije sezone.


Rooney se ne slaže sa svojim menadžerom Davidom Moyesom još otkako je otišao iz Evertona, te je sudeći prema napisima britanskih medija voljan napustiti Old Trafford i pojačati gotovo svaki klub koji igra u Ligi prvaka i ima priliku boriti se za naslov u domaćem prvenstvu – Chelsea.

Možda i najrealniji transfer od svih spomenutih je onaj Balea u Real, koji će za ostvarivanje istog morati naći dodatan novac. Prema posljednjim informacijama Tottenham traži čak 120 milijuna eura za usluge sjajnog Velšanina.