VELIKA ŽELJA...

Je li na pomolu senzacionalan transfer Luke Modrića?

11.02.2016 u 19:52

Bionic
Reading

Jose Mourinho bi na kraju sezone trebao preuzeti klupu Manchester Uniteda, a prema pisanju engleskih medija, portugalski stručnjak već slaže igračku križaljku

Mourinho bi za tri godine na kormilu 'crvenih vragova' trebao dobiti ukupno 60 milijuna eura odnosno 20 po sezoni, a iako je do kraja ovoga prvenstva još nekoliko mjeseci, već se prihvatio posla. Barem tako tvrde otočki mediji.

Prema njima, Portugalac je prekrižio Juana Matu i Marouanea Fellainija, a za pojačanja mu je uprava pripremila čak 300 milijuna eura.

Trener koji je domaća prvenstva osvajao s Portom (2), Chelseajem (3), Interom (2) i Realom (1), a ima i dva naslova prvaka Europe (Porto, Inter), na Old Trafford će pokušati dovesti neke igrače iz 'kraljevskog kluba' s kojima je surađivao u prošlosti.

Prvi na njegovoj listi su veznjak Luka Modrić i branič Raphael Varane, s kojima su navodno već otvoreni pregovori, a spominje se i ime napadača Garetha Balea.

Inače, dok je vodio Real, Mourinho je bio najzaslužniji za dolazak hrvatskog reprezentativca iz Tottenhama na Santiago Bernabeu (kolovoz 2012.), a Modrić je bio njegova velika želja i kada je bio na klupi Chelseaja.