čekamo dejanov odgovor

Je li moguće da se Kovačić ovako našalio na Lovrenov račun?

14.11.2018 u 09:35

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u Zagrebu se priprema za dvoboj protiv Španjolske, u kojem Dalićevi igrači love pobjedu i ostanak u borbi za prvo mjesto skupine 4 u nogometnoj Ligi nacija

Hrvatska nogometna reprezentacija tijekom ljeta oduševljavala je nastupima na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je na kraju igrala i finale te se kući vratila sa srebrnim odličjem.

Uz kvalitetu koju naši igrači imaju, itekako važnu ulogu u stvaranju velikog rezultata imala je sjajna atmosfera, odnosno povjerenje koje su igrači iskazivali, što međusobno, što u odnosu s izbornikom Dalićem.

  • +27
Poznati na humanitarno-donatorskoj večeri zaklade Vatreno srce Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec

A ta se atmosfera, unatoč lošem startu u (n)ovom natjecanju i porazu 6:0 od Španjolske, nastavila.

Tako je već na okupljanju u ponedjeljak Marko Pjaca 'prozvao' Marija Mandžukića i njegov no good karakter.

Dokaz odlične atmosfere je i istup Matea Kovačića na velikoj donatorskoj večeri, gdje su se nogometaši priključili akciji 'Vatreno srce', u kojoj se prikupljao novac za kupnju opreme Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, a druga polovica za akciju Korak u život, koja omogućuje stipendije za školovanje djeci bez roditeljske skrbi.

Naime, upitan da komentira stanje u engleskom prvenstvu, u kojem sudjeluje kao igrač Chelseaja, odnosno može li Liverpool biti prvak, Kovačić je s velikim osmijehom na licu rekao:

'S obzirom da imaju Lovrena, čisto sumnjam.'