TO BI BILO IZNENAĐENJE

Je li moguće da Rebić na kraju odlazi iz Njemačke za ovako mali novac?

02.08.2018 u 17:04

Bionic
Reading

Iako su njemački mediji tvrdili kako Eintracht neće pustiti Antu Rebića za manje od 40 milijuna eura, španjolska Onda Cero objavila je kako bi naš napadač trebao potpisati ovog ljeta za Sevillu, uz odštetu od samo 21 milijun eura...

Podsjetimo, 24-godišnji hrvatski reprezentativac proslavio se u finalu njemačkog Kupa kad je s dva pogotka presudio Bayernu, a zatim je igrao odlično i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji te osvojenim srebrom učinio sebe još malo privlačnijim bogatim klubovima.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pisalo se da su za njegove usluge zainteresirani velikani poput Bayerna i Manchester Uniteda, spominjali su se i brojni klubovi iz Premiershipa, ali i odšteta od 50 ili 40 milijuna eura, što bi bio i rekord kad je jedan hrvatski nogometaš u pitanju.

Vjerovalo se da ga Eintracht za manje od 40 milijuna eura neće prodati, no sada španjolska Onda Cero tvrdi kako se Sevilla nalazi u ulozi favorita za dovođenje našeg napadača, ali uz odštetu od samo 21 milijun eura.

U Eintrachtu su svjesni da će baš ovog ljeta za Rebića dobiti najveću moguću odštetu, nakon svega što je napravio posljednjih mjeseci, no ova cifra ne bi trebala zvučati pretjerano privlačno čak ni jednom njemačkom klubu iz sredine ljestvice. Vidjet ćemo hoće li biti podebljana do kraja prijelaznog roka...