EUFORIJA na vrhuncu

Ovo je dokaz da su Talijani potpuno uvjereni da Luka Modrić dolazi u Seriju A

02.08.2018 u 16:33

Bionic
Reading

Na talijanskim kladionicama posljednjih dana koeficijent da će Luka Modrić potpisati za Inter pao je s 10 na 3, jer njihovi igrači uporno uplaćuju novac, uvjereni da će hrvatski veznjak već ovog ljeta zaigrati u Seriji A...

Podsjetimo, u talijanskim medijima pojavie su se glasine da Inter ganja 32-godišnjeg najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji, nakon što je već pojačao svoje redove Brozovićem, Perišićem i Vrsaljkom.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Talijanska Gazzetta tvrdi da je upravo Modrić taj koji želi promijeniti sredinu i pokušat će to poput Ronalda izvesti ovog ljeta, a iako je teško vjerovati da bi Real pustio tako bitnog igrača i dodatno oslabio svoju momčad, u Italiji javnost sve više vjeruje da će se to dogoditi.

Tako je koeficijent na njegov prelazak u Inter u zadnjih par dana pao s koeficijenta 10 na samo 3, zahvaljujući brojnim uplatama igrača koju vjeruju u ovaj scenarij.

U svakom slučaju, nastavak je to zanimljivog prijelaznog roka hrvatskih nogometaša u kojem čini se niti jedan od naših srebrnih heroja nije nezanimljiv bogatim klubovima na nogometnom tržištu...