RAMOS U ELEMENTU

Je li moguće da je kapetan Reala napravio ovakvu glupost tijekom utakmice?

12.04.2018 u 14:13

Bionic
Reading

U velikom slavlju Real Madrida, koji je uz pomoć sreće i suca Michaela Olivera koji je u 93. minuti svirao jedanaesterac, jedan je igrač domaćina napravio glupost koja bi ga mogla skupo stajati

U ludoj utakmici u kojoj su nogometaši Juventusa bili korak do velike senzacije jer su vodili sa 3:0 i minuta ih je dijelila do produžetka te eventualnog prolaska u polufinale Lige prvaka bilo je svega. Od sjajnih golova Mandžukića, blijede igre Modrića pa do crvenog kartona golmanu Juventusa Gianluigiju Buffonu.

No, usprkos tome što je Real sretno prošao dalje, nakon što je Cristiano Ronaldo iz jedanaesterca hladnokrvno zabio za konačnih 1:3, nepromišljen potez ili bolje rečeno veliku glupost napravio je kapetan Real Madrida Sergio Ramos koji je utakmicu propustio zbog žutih kartona.

Tijekom prvog poluvremena Ramos je pratio utakmicu s tribina, ali kasnije je odlučio kako će se spustiti na teren kako bi bio bliže suigračima. To se kasnije pokazalo kao ogromna greška.

Naime, kamere su u nekoliko navrata uhvatile Ramosa tijekom posljednjih minuta utakmice kako nedaleko tunela stalno nešto dobacuje suigračima. No, prema strogim pravilima Ramos se nije smio spustiti na teren i vrlo vjerojatno ga čeka nova kazna zbog čega će gotovo sigurno propustiti prvu utakmicu polufinala Lige prvaka. Kako obrana Reala izgleda bez Ramosa najbolje je pokazala uzvratna utakmica protiv Juventusa u kojoj su primili tri gola i 'živjeli' su jako opasno.

O kazni Ramosu odlučivat će se sljedećih dana.

  • +10
Real Madrid - Juventus (uzvrat četvrtfinala Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia